top of page

WELLNESS

KISIKOVE TERAPIJE

Z vdihavanjem zraka, obogatenega s kisikom preko AROMA OXYGEN, bo telo učinkoviteje presnavljalo hrano in ustvarilo več energije. Ustvarilo bo bolj zdravo telo in poskrbelo, da se boste počutili bolje. Kisik je glavno gorivo, potrebno za oksidacijo vaših ogljikovih hidratov, sladkorjev, maščob in beljakovin v energijo. Samo ena seja na naši kisikovi napravi AROMA OXYGEN lahko izpodrine številne škodljive proste radikale, nevtralizira okolijske toksine in uniči nalezljive bakterije in mikrobe. Odlično se dopolnjuje z aroma terapijo, ob uporabi v kombinaciji s savno pa je enostavno super učinkovit! Kisik daje telesu možnost, da se obnovi, razstruplja kri, pospešuje cirkulacijo in krepi imunski sistem. Kisik bo povečal koncentracijo, budnost in pomagal pri boju proti depresiji. Znano je, da kisik pomaga pri sproščanju in motnjah spanja, preprečuje bolezni, lajša mačka in lajša glavobole. Moč kisika vas bo popolnoma regenerirala!

Sauna Bucket

SAVNA KISIK PROTOKOL

Ta protokol močno podpira imunski sistem in krepi razstrupljanje.

Lavender Fields

AROMA LAVANDER

Lavander ali slovensko sivka je eterično olje, ki se najpogosteje uporablja v aromaterapiji, predvsem zaradi svojih sproščujočih in antiseptičnih lastnosti.

3D Balls in Pride Colors

BARVNA TERAPIJA

Uporabljamo svetlobo v obliki barve za uravnoteženje energije, ki primanjkuje človekovemu telesu, pa naj bo to na fizični, čustveni, duhovni ali duševni ravni.

AROMA SOL

Sol je vsestranski talent, ko se združi s KISIKOM je kombinacija genialna. Že stoletja se dihalna obolenja zdravijo s pomočjo soli v različnih oblikah. Terapija, pri kateri se vdihavajo drobni delci soli, se imenuje solna terapija.

Rosemary Sprig

AROMA ROŽMARIN

Rožmarin je zimzeleni avtohton grm, kralj Mediterana. Njegov prijetni vonj bistri um, poživlja, krepi in utrjuje.

KISIKOVA TERAPIJA Z VDIHAVANJEM ZRAKA

ki je obogaten s kisikom preko OXY STATIONa, že uspešno deluje v Wellness & Spa Belvedere v Izoli. Kisikova terapija učinkoviteje presnavlja hrano in ustvari več energije.

Ustvari bolj zdravo telo in poskrbi, da se počutili bolje. Koža je bolj napeta in mladostna.

Kisik daje telesu možnost, da se obnovi, razstruplja kri, pospešuje cirkulacijo in krepi imunski sistem. Pomaga pri sproščanju in motnjah spanja, preprečuje bolezni, lajša mačka in glavobole.

Moč kisika vas bo popolnoma regenerirala!

Na voljo tri aroma terapije in sicer: slanica + oxy, sivka + oxy, rožmarin + oxy.

bottom of page