top of page
Swimming Laps

STUDIO

KISIKOVE VADBE

V studiu izvajamo dve osnovni različici vadbe. EWOT vadba z dovajanjem kisika in KONTRASTNI TRENING vadba z nenadnim prehajanjem iz okolja z manj kisika-hipoksija, v okolje obogateno s kisikom-hiperoksija. Vadba z našim sistemom je primerna za vse generacije. Kisikove vadbe se že več kot pol stoletja uspešno uporablja za obvladovanje zdravstvenih stanj, boljšo rehabilitacijo in v zadnjem času tudi za izboljšanje telesne pripravljenosti, dvig imunskega sistema in športne uspešnosti. Z ustreznimi protokoli je vadba popolnoma naraven, varen in učinkovit način za povečanje energije in izboljšanje zdravja.  Preizkusite našo najnovejšo vadbo s kisikom, ki bo vplivala na vaše boljše počutje in zdravje. Kisik vas bo popolnoma regeneriral in dvignil kvaliteto vašega življenja!

EWOT

Vadba s kisikovo terapijo (EWOT-E-xercise W-ith O-xygen

T-eraphy) je metoda vadbe telesa za ponovno vzpostavitev poti kisika v kapilarah za boljši pretok krvi in absorpcijo kisika. Nošenje maske med vadbo (na sobnem kolesu) zagotavlja nenehen pretok kisika, kar ima številne pozitivne učinke, med njimi:

Izboljšanje svojih zmogljivosti 
Dvig imunskega sistema
Hitrejša regeneracija
Izboljšanje svojega zdravja
Doseganje boljših kondicijskih rezultatov
Pospešeno hujšanje
Znižan krvni tlak
Izboljšana alkalnost
Pomoč pri kroničnih stanjih
Povečanje presnove

Vadba s kisikom je manj naporna in krajša od običajne, ponuja pa bistveno boljše rezultate. Oksigenacija krvne plazme je hitrejša in bolj učinkovita od obiska hiperbarične komore.

Za stalen pretok kisika poskrbi velik zalogovnik.

DSC09791.jpg
unnamed.jpg

Vadba v okolju z obogatenim kisikom in v okolju z manj kisika, ki omogoča takojšen preklop. Primerna je tako za vrhunske športnike kot tudi zahtevnejše rekreativce. Prav tako se uporablja za močno oksigenacijo telesa in vseh organov pri običajnih ljudeh.

Potek vadbe:

KONTRASTNI TRENING  predstavlja povsem nov pristop na področju športa, zdravja in dobrega počutja. Med nošenjem maske uporabnik vozi sobno kolo. Prilagodljivi kontrastni sistem omogoča nenaden preklop med zrakom, bogatim s kisikom, in zrakom z zmanjšano vsebnostjo kisika. KONTRASTNI TRENING zaradi dihanja kisika in telesne aktivnosti, ki poveča parcialni tlak v pljučih omogoči raztapljanje velike količine kisika v krvni plazmi.

 

Podoben učinek lahko dosežemo s terapijo v hiperbarični komori, kjer pa na osnovi nekaterih ugotovitev, učinkovitost ni na isti ravni, saj ne vključuje telesne aktivnosti.

 

Različni protokoli kontrastnega treninga so namenjeni:

  • Zviševanju kondicije, vadba stimulira izločanje HGH (rastni hormon) in EPO (hormon eritropoetin) in zelo hitro poveča VO2max, nekateri uporabniki poročajo o izboljšanju VO2max tudi za 20% v samo 10 tednih.

  • Izboljšanju metabolizma (možganska oksigenacija, detoksifikacija, imunski sistem)

  • Povečanju moči (razvoj veznega tkiva)

  • Hitrejšo višinsko aklimatizacijo in regeneracijo na višini

  • Močno hujšanje

KONTRASTNI TRENING

NAJEM ALI NAKUP

Za boljšo in hitrejšo regeneracijo ali dvigovanje vzdržljivosti športnim ekipam in športnikom priporočamo uporabo naprave v njihovih klubih.

 

Zdaj lahko za dobro počutje z našim sistemom poskrbimo kjerkoli in kadarkoli. Vadba z adaptivnim kisikovim sistemom ali EWOT sistemom  je v zadnjih časih eden izmed najbolj priljubljenih načinov ohranjanja telesne forme. Poleg našega sistema potrebujete le še katerokoli  kardio napravo  (sobno kolo, spiner, air bike, ...) in električni priključek. 

 

Adaptivni kisikov sistem ali EWOT sistemom se uporabljajo na pripravah športnikov, managerskih seminarjih ali v udobju svojega doma. Ob najemu ali nakupu boste deležni strokovne razlage delovanja sistema, v kolikor bi želeli strokovno vodenje vadb, pa lahko najamete tudi trenerja. 

 

Naše naprave lahko športniki uporabljajo za boljšo regeneracijo ali ogrevanje, managerjem in poslovnežem kardio trening s kisikom pomaga do visoke koncentracije in bistrih misli, medtem ko lahko trening na kardio napravi s kisikom pozitivno vpliva na boljše počutje prav vsakega, ki želi narediti nekaj dobrega za svoje telo. 

 

Najem je možen za najkrajšo dobo 3 tednov.

 

V kolikor se odločite za nakup ali najem naprave, vas prosimo, da nas kontaktirate in skupaj z našimi strokovnjaki bomo našli najboljšo rešitev za vas. 

bottom of page